روش استفاده از پايان نامه ها ی دانشجویان

1402-05-19

دانشجويان محترم كليه مقاطع تحصيلي با استفاده از دو روش حضوري و غير حضوري امكان استفاده از فايلهاي پايان نامه دفاع شده در موسسه و ساير دانشگاه ها را دارند.

1. حضوري:

با مراجعه به محل كتابخانه در ساختمان شماره 2 موسسه طبقه همكف با استفاده از سيستم كاربر دانشجو ميتوانيد به پايان نامه هاي دفاع شده دانشجويان موسسه آموزش عالي تابران دسترسي داشته باشيد.

2. غير حضوري:

سامانه گنج : با استفاده از سامانه گنج ايرانداك و دريافت عضويت رايگان اين سامانه امكان استفاده از كليه پايان نامه هاي ليست شده در سامانه ايرانداك كه مجموعه اي كامل از كليه پايان نامه هاي دفاع شده در كليه دانشگاه هاي سرتاسر كشور ميباشد، استفاده نماييد.

سامانه مگاپيپر: با استفاده از سامانه دانلود مقالات مگاپيپر كه نياز به عضويت ويژه از طريق دانشگاه دارد به صورت محدود دسترسي به برخي از پايان نامه هاي دانشگاهي را داريد.

در خصوص آشنايي با نحوه عضويت در سامانه مگاپيپر لطفا كلمه (مگاپيپر) در كانال موسسه را جستجو نموده و اطلاعات مورد نياز را به آيدي ثبت شده ارسال نماييد.