موسسه آموزش عالی تابران

(غیر دولتی - غیر انتفاعی)

دریافت اینترنت رایگان دانشجویان و اساتید

1400-07-07
اینترنت رایگان دانشجویان و طلاب

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است به منظور ایفای مسئولیت اجتماعی خود برای حمایت از آموزش مجازی در شرایط شیوع بیماری کرونا، بسته‌­های هدیه اینترنت رایگان را در اختیار دانشجویان و طلاب محترم قرار دهد.

در فرایند پیش­‌بینی شده، امکان فعال­سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه دانشجویان و طلاب یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد. فقط یک بار امکان ثبت‌نام برای هر یک از متقاضیان وجود دارد.

بسته هدیه با حجم 30 گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش‌بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می­‌گردد.

مهلت ثبت‌نام حداکثر 7 روز و بر اساس رقم آخر کدهای ملی به شرح زیر می‌باشد:

• چهارشنبه 1400/7/7 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 0 و 1 و 2
  • پنج‌شنبه 1400/7/8 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 3 و 4 و 5
  • جمعه 1400/7/9 - فقط کدهای ملی با رقم آخر 6 و 7 و8 و 9
  • از روز شنبه 1400/7/10 تا پایان مهلت ثبت‌نام - امکان ثبت‌نام برای کلیه دانشجویان و طلاب
ثبت‌ نام
اینترنت رایگان اساتید

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مفتخر است به منظور ایفای مسئولیت اجتماعی خود برای حمایت از آموزش مجازی در شرایط شیوع بیماری کرونا، بسته های هدیه اینترنت رایگان را در اختیار اساتید محترم دانشگاهی و حوزوی قرار دهد.

در فرایند پیش بینی شده، امکان فعال سازی بسته هدیه بر روی تلفن همراه اساتید یا بر روی تلفن ثابت (ADSL) وجود دارد.

بسته هدیه با حجم 60 گیگابایت و برای بازه زمانی شش ماهه پیش بینی شده و پس از اتمام مهلت ثبت‌نام، در حساب کاربری مربوط به تلفن همراه یا ثابت شما منظور می‌گردد.

مهلت ثبت نام حداکثر 7 روز می‌باشد و فقط یک بار امکان ثبت نام برای هر یک از متقاضیان وجود دارد.

ثبت‌ نام

شبکه های اجتماعی