بن اعتباری خرید کتاب

1401-02-19

ثبت‌نام دانشجویان و اعضای هیئت علمی برای دریافت بن اعتباری خرید کتاب

ثبت‌نام برای دریافت بُن اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی و دانشجویان سراسر کشور ویژه بخش مجازی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شده و تا پایان مهلت نمایشگاه کتاب تهران ادامه دارد.

سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان ۳۵۰ هزار تومان است که از این مقدار، دویست هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان است.

همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۶۰۰ هزار تومان است که از این مقدار ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۵۰ درصد معادل ۳۰۰ هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

لازم به ذکر است؛ یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی نمایشگاه کتاب قابل استفاده است. این یارانه به‌صورت اعتبار خرید به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند؛ بنابراین برای ثبت‌نام نیاز به واریز وجه نیست و سهم خریدار از یارانه اعتبار خرید کتاب هنگام خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

با توجه به بودجه اختصاص یافته و سقف اعتباری تعیین شده برای هر استان، اولویت ثبت‌نام با متقاضیانی است که زودتر ثبت‌نام کرده‌اند. لازم به ذکر است؛ فرایند ثبت‌نام تا دریافت پیامک "یارانه خرید کتاب روی کد ملی شما شارژ شد" باید ادامه پیدا کند تا عملیات ثبت‌نام و خرید قطعی و ثبت شود.

هر کد ملی تنها یک‌بار مجاز به دریافت یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) است. هنگام ثبت‌نام، شماره تلفن همراه باید فعال، در دسترس و در اختیار شخص ثبت‌نام کننده (کد ملی خریدار) باشد.

لینک ثبت‌نام:
 bon.tibf.ir