آغاز ثبت نام وام کمک شهریه دانشجویی

1401-05-12

قابل توجه دانشجویان گرامی متقاضی وام شهریه نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱_۱۴۰۰

آغاز ثبت نام وام کمک شهریه دانشجویی

برای دانشجویان وام اولی, تهیه و ارائه سند تعهد محضری به اموردانشجویی دانشگاه الزامی است.

جهت تهیه سند محضری, دانشجو به همراه فرد کارمند دارای فیش حقوقی به یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور مراجعه نموده و پس از تعهد شخص کارمند, سند رسمی تنظیم شده را به دانشگاه تحویل می دهد.
 کلیه متقاضیان وام این نیمسال می بایست مشخصات خود را در پرتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir وارد نمایند.

پس از تایید دانشگاه و صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم, مبلغ وام در پرتال مالی دانشجو قابل مشاهده خواهدبود.

آخرین مهلت تحویل مدارک و ثبت درخواست وام در سامانه صندوق رفاه،  تمدید گردید و تا 15 اردیبهشت ماه 1401 می باشد.

در این نیمسال، مبلغ وام برای دانشجویان کاردانی و کارشناسی ۱۳/۰۰۰/۰۰۰ ریال و برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۲۶/۰۰۰/۰۰۰ ریال توسط صندوق رفاه درنظر گرفته شده است.

شماره تماس با داخلی ۱۱۶
   و آیدی شبکه مجازی جهت کسب اطلاعات بیشتر