انتخاب درس پایان نامه گروه زبان انگلیسی در نیمسال اول سال تحصیلی 1401

1401-04-18

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد گروه زبان انگلیسی

دانشجویانی که قصد دارند درس پایان نامه را در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ انتخاب نمایند، موظف هستند پیشنهاد موضوع پایان نامه (پروپوزال) خود را حداکثر تا تاریخ شنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۱، برای مدیر گروه (خانم دکتر طباطبایی) ارسال نمایند.
بدیهی است تاریخ مذکور، تمدید نخواهد شد.

برای ارسال فایل لطفا به موارد زیر دقت نمایید.
پروپوزال می بایست بصورت کامل (نسخه اصلاح شده در درس سمینار) و مورد تایید استاد راهنما ارسال شود.
نسخه نهایی می بایست با الگوی (فرمت) مصوب دانشگاه و بصورت فایل word ارسال شود. بدیهی است، در صورت عدم رعایت الگوی دانشگاه، پروپوزال ارسالی در اولویت بررسی قرار نخواهد گرفت.
عنوان فایل ارسالی می بایست به زبان انگلیسی و به همراه نام نام خانوادگی دانشجو و نام و نام خانوادگی استاد راهنما ذخیره و ارسال شود.
یک نسخه رونوشت (cc) از پروپوزال را همزمان به آدرس ایمیل استاد راهنما نیز ارسال نمایید.

فایل‌هایی که بعد از تاریخ مذکور ارسال شوند، در این دوره مورد بررسی قرار نخواهند گرفت و دانشجو قادر به دفاع از پایان نامه  در نیمسال اول نخواهد بود.

آدرس آدی مدیر گروه در فضای مجازی:

TabatabaeeYazdiMona@